Gratis verzending binnen Nederland

Snelle levering uit voorraad

14 dagen bedenktijd

Badkamer advies

Bij het renoveren van je badkamer komt veel kijken. Niet alleen moet je rekening houden met de functionaliteit en het gebruiksgemak van de ruimte, maar het is ook belangrijk dat de badkamer er mooi uitziet en past bij jouw persoonlijke stijl. Een goed adviesgesprek kan je hierbij helpen.

Bij XLsanitair begrijpen we dat je graag goed geïnformeerd wilt zijn voordat je begint aan je badkamerrenovatie. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een adviesgesprek in te plannen. Dit kan online via onze website, maar je kunt ook langs komen op ons kantoor in Zwolle.

Online een adviesgesprek inplannen

Op onze website kun je eenvoudig een adviesgesprek inplannen. Je klikt simpelweg op het tabblad "Adviesgesprek inplannen" en vult het formulier in. Hierbij kun je aangeven welke dag en tijd je het beste uitkomt voor het gesprek. Onze medewerkers zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om het gesprek te bevestigen en eventuele vragen te stellen over jouw wensen en ideeën voor je badkamer.

Adviesgesprek op ons kantoor in Zwolle

Wil je liever persoonlijk contact en de badkamerproducten met eigen ogen zien? Dan ben je van harte welkom op ons kantoor in Zwolle. Hier kun je onze producten bekijken en ons team van experts persoonlijk ontmoeten. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën en geven we je advies over de beste oplossingen voor jouw badkamer.

Onze experts hebben jarenlange ervaring op het gebied van badkamerrenovatie en kunnen je helpen bij het maken van belangrijke beslissingen zoals het kiezen van de juiste producten en materialen, het bepalen van de juiste indeling en het creëren van de gewenste sfeer in je badkamer. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw droombadkamer.

Plan nu jouw adviesgesprek bij XLsanitair

Ben je geïnteresseerd in een adviesgesprek bij XLsanitair? Plan dan nu eenvoudig online jouw gesprek in via onze website, of kom langs op ons kantoor in Zwolle. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten en je te helpen bij het realiseren van jouw droombadkamer.

Copyright © 2022-heden XLSanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.