check  Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Badkraan

Bij XL Sanitair hebben we een ruim aanbod aan badkranen voor uw badkamer. Onze badkranen zijn niet alleen functioneel, maar zijn ook ontworpen om uw badkamer een stijlvolle uitstraling te geven. Van moderne en minimalistische designs tot klassieke en elegante opties, onze badkranen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals chroom, matzwart, geborsteld nikkel en meer. Bovendien zijn onze badkranen gemaakt van duurzame materialen en voorzien van de nieuwste technologieën, zoals thermostatische controle, waardoor ze niet alleen veilig en gemakkelijk te gebruiken zijn, maar ook lang meegaan. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en vind de perfecte badkraan voor uw badkamer! Vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder.

gratis verzending bannergratis verzending banner
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-48 van 112

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bij XL Sanitair begrijpen we dat uw badkamer niet alleen een functionele ruimte is, maar ook een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Daarom hebben we een uitgebreide selectie badkranen samengesteld die niet alleen voldoen aan uw behoeften op het gebied van functionaliteit, maar ook uw badkamer een stijlvolle uitstraling geven.

Onze badkranen zijn verkrijgbaar in verschillende designs, van modern en minimalistisch tot klassiek en elegant. U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen, zoals chroom, matzwart, geborsteld nikkel en meer, waardoor u de perfecte kraan kunt vinden die past bij uw badkamerstijl. Ons aanbod badkranen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook gemaakt van duurzame materialen en voorzien van de nieuwste technologieën.

Bij XL Sanitair willen we ervoor zorgen dat u de beste badkraan vindt voor uw badkamer, daarom bieden wij verschillende merken en modellen aan, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste badkraan die past bij uw wensen en behoeften. Blader gerust door ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte badkraan voor uw badkamer bij XL Sanitair.

Wat is een thermostatische badkraan?
Wat is een thermostatische badkraan?

Een thermostatische badkraan is een type kraan dat is uitgerust met een thermostatische cartridge die de watertemperatuur regelt. Dit zorgt voor een constante temperatuur en voorkomt onverwachte temperatuurveranderingen, zoals een plotselinge toename van de watertemperatuur. Dit type kraan is veiliger en betrouwbaarder dan een standaard mengkraan.

Wat is het verschil tussen een badkraan en een douchekraan?
Wat is het verschil tussen een badkraan en een douchekraan?

Een badkraan en een douchekraan hebben verschillende functies en kenmerken. Een badkraan is speciaal ontworpen voor het vullen van uw badkuip, terwijl een douchekraan bedoeld is voor het regelen van de waterstroom van uw douche. Over het algemeen hebben badkranen ook een uitloop waardoor het water in de badkuip wordt geleid.

Kan ik een badkraan zelf installeren?
Kan ik een badkraan zelf installeren?

Hoewel het mogelijk is om een badkraan zelf te installeren, raden we u aan om een professional in te schakelen om dit te doen. Installatiefouten kunnen leiden tot lekkages, waterschade en andere problemen. Een professionele installateur kan u helpen bij het kiezen van de juiste badkraan en zorgen voor een veilige en correcte installatie.

Hoe onderhoud ik mijn badkraan?
Hoe onderhoud ik mijn badkraan?

Het onderhouden van uw badkraan is belangrijk om de levensduur te verlengen en de goede werking te behouden. U kunt uw badkraan regelmatig schoonmaken met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel om vuil en zeepresten te verwijderen. Vermijd het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen of agressieve chemicaliën, omdat deze de afwerking van uw kraan kunnen beschadigen.

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.