Gratis verzending binnen Nederland

Snelle levering uit voorraad

14 dagen bedenktijd

Fonteinkraan

Bij XlSanitair vind je een breed assortiment aan stijlvolle fonteinkranen. Of je nu een klassieke of moderne look prefereert, wij hebben een selectie aan kranen die perfect bij jouw stijl passen. Onze kranen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals massief messing en chroom. Ons assortiment bestaat uit merkkranen an onder andere Differz, Brauer, Grohe en uiteraard nog vele andere kwaliteitskranen. Bovendien hebben we een uitgebreide selectie aan accessoires, zodat je je fontein naar wens kunt samenstellen. Kortom, bij XlSanitair vind je de perfecte fonteinkraan voor jouw badkamer!

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een fonteinkraan is niet alleen functioneel, maar kan ook een stijlvolle toevoeging zijn aan uw toiletruimte of badkamer. Bij XLsanitair vindt u een uitgebreide collectie fonteinkranen van hoogwaardige kwaliteit. Onze fonteinkranen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van modern tot klassiek, en zijn voorzien van handige functies zoals een uittrekbare spuit of waterfilters. Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte fonteinkraan voor uw behoeften.

Wat is het verschil tussen een eenhendelkraan en een tweehendelkraan?
Wat is het verschil tussen een eenhendelkraan en een tweehendelkraan?

Een eenhendelkraan heeft één hendel waarmee u zowel de watertemperatuur als de stroming van het water kunt regelen. Een tweehendelkraan heeft twee hendels: één voor de watertemperatuur en één voor de stroming van het water.

Wat zijn de voordelen van een fonteinkraan?
Wat zijn de voordelen van een fonteinkraan?

Een fonteinkraan biedt gemak en comfort omdat u de watertemperatuur en -stroom eenvoudig kunt regelen. Daarnaast kan een fonteinkraan ook een decoratief element zijn dat een luxe uitstraling geeft aan uw toilet of badkamer. Een kwalitatief goede fonteinkraan kan ook langer meegaan dan goedkopere opties, waardoor het een waardevolle investering kan zijn.

Hoe vaak moet ik de filter van mijn fonteinkraan vervangen?
Hoe vaak moet ik de filter van mijn fonteinkraan vervangen?

Dit hangt af van het type filter en de frequentie van gebruik. Raadpleeg de instructies van uw fonteinkraan voor meer informatie over het vervangen van de filter.

Hoe kan ik mijn fonteinkraan schoonmaken?
Hoe kan ik mijn fonteinkraan schoonmaken?

U kunt uw fonteinkraan schoonmaken met een zachte doek en milde zeep. Vermijd het gebruik van schurende reinigingsmiddelen die het oppervlak kunnen beschadigen.

Hoe installeer ik een fonteinkraan?
Hoe installeer ik een fonteinkraan?

Het installeren van een fonteinkraan kan ingewikkeld zijn en vereist vaak enige kennis en ervaring. Het is daarom aan te raden om dit over te laten aan een professionele loodgieter. Zij kunnen de installatie snel en vakkundig uitvoeren en ervoor zorgen dat alles goed functioneert.

Wat zijn waterbesparende fonteinkranen?
Wat zijn waterbesparende fonteinkranen?

Waterbesparende fonteinkranen zijn ontworpen om minder water te verbruiken dan traditionele fonteinkranen. Dit kan helpen om water te besparen en uw waterrekening te verlagen. In sommige landen zijn fonteinkranen ook verplicht om te voldoen aan bepaalde waterbesparende wetgeving.

Copyright © 2022-heden XLSanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.