check  Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Gootstenen

Bij XL Sanitair vindt u hoogwaardige gootstenen voor uw keuken of bijkeuken in diverse maten en materialen. Onze gootstenen zijn functioneel en hebben een modern design dat bij verschillende keukenstijlen past. Vragen over gootstenen? Onze klantenservice helpt je graag verder!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een roestvrijstalen gootsteen?
Wat zijn de voordelen van een roestvrijstalen gootsteen?

Roestvrijstalen gootstenen zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en hebben een neutrale uitstraling die in verschillende keukenstijlen past.

Hoe kan ik verstoppingen in mijn gootsteen voorkomen?
Hoe kan ik verstoppingen in mijn gootsteen voorkomen?

Om verstoppingen te voorkomen, vermijd het doorspoelen van grote voedselresten en vetten in de gootsteen. Gebruik indien nodig een zeefje om voedseldeeltjes op te vangen. Spoel de gootsteen regelmatig door met warm water en gebruik af en toe een milieuvriendelijke ontstopper om eventuele opbouw van vet en vuil te verwijderen

Hoe kan ik een lekkende gootsteen repareren?
Hoe kan ik een lekkende gootsteen repareren?

Als u een lekkage in uw gootsteen opmerkt, moet u eerst de oorzaak van het lek vaststellen. Dit kan variëren van losse afdichtingen tot beschadigde leidingen. Voor kleine problemen kunnen afdichtingsmiddelen zoals loodgieterstape of kit worden gebruikt. Voor grotere problemen is het raadzaam een professionele loodgieter in te schakelen.

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.