check Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Design sifon

Ontdek de prachtige collectie design sifons bij XL Sanitair. Onze sifons zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook stijl en karakter toe aan uw badkamer. Onze sifons zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afwerkingen, waardoor ze passen bij verschillende interieurs. Of u nu een moderne of klassieke stijl heeft, bij ons vindt u de perfecte sifon. Onze design sifons zijn van topkwaliteit en zorgen voor een optimale waterafvoer. Daarnaast zijn ze eenvoudig te installeren en te onderhouden. Bij XL Sanitair bieden we persoonlijke service en advies op maat. Bestel vandaag nog uw design sifon en geniet van de functionaliteit en esthetische waarde die onze producten bieden. Vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder.

gratis verzending bannergratis verzending banner
Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bij XL Sanitair hebben we een ruim assortiment aan design sifons. Onze design sifons zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een esthetische waarde toe aan uw badkamer. Met verschillende vormen en afwerkingen zijn onze design sifons geschikt voor verschillende stijlen en interieurs. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel moderne als klassieke design sifons. Onze design sifons zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een uitstekende afvoer van water. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Bij XL Sanitair kunt u altijd rekenen op een uitstekende service en advies op maat.

Wat is een design sifon?
Wat is een design sifon?

Een design sifon is een stijlvolle variant van de traditionele sifon die wordt gebruikt om afvalwater uit uw gootsteen of wastafel af te voeren. Het heeft een esthetisch aantrekkelijk ontwerp en kan dienen als een decoratief element in uw toiletruimte of badkamer.

Zijn design sifons net zo functioneel als traditionele sifons?
Zijn design sifons net zo functioneel als traditionele sifons?

Ja, design sifons zijn net zo functioneel als traditionele sifons. Ze bieden een uitstekende afvoer van water en kunnen worden gebruikt voor zowel wastafels als gootstenen.

Zijn design sifons duurder dan traditionele sifons?
Zijn design sifons duurder dan traditionele sifons?

Design sifons kunnen duurder zijn dan traditionele sifons, maar het hangt af van het merk en het ontwerp. Bij XL Sanitair bieden we een ruim assortiment aan design sifons in verschillende prijscategorieën, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw budget past.

Zijn er speciale onderhoudsinstructies voor design sifons?
Zijn er speciale onderhoudsinstructies voor design sifons?

Design sifons hebben over het algemeen geen speciale onderhoudsinstructies, maar het is altijd goed om ze regelmatig schoon te maken om ophoping van vuil en bacteriën te voorkomen. Gebruik hiervoor een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek om krassen op het oppervlak te voorkomen.

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.