check  Gratis verzending binnen Nederland

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Annuleren en Retourneren

XLsanitair.nl streeft ernaar dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht je toch niet tevreden zijn, heb je het recht om binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling het product(en) te retourneren.

Annuleren

Het kan voorkomen dat u een (verkeerde) bestelling plaatst en deze graag wilt annuleren. Neem in dat geval zo spoedig mogelijk contact met ons op via [email protected], zodat wij uw bestelling direct kunnen annuleren. U ontvangt uw geld na bevestiging van het annuleren van de bestelling binnen 14 dagen op uw rekening.

Komt u er pas later achter dat u de bestelling wilt annuleren, dan is de kans aanwezig dat het pakket al onderweg is. In dat geval dient u de bestelling eerst in ontvangst te nemen en daarna binnen 30 dagen te retourneren. Bij retourneren van de bestelling zal u het door u betaalde bedrag binnen 14 dagen op uw rekening ontvangen.

Retourneren

U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst uw bestelling te retourneren zonder opgave van reden. U heeft daarna nog eens 14 dagen de tijd om het product, inclusief alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking, te retourneren. 

Voor het retourneren van de meeste producten brengen wij €9 in rekening. Echter, voor bepaalde productgroepen worden er afwijkende retourkosten in rekening gebracht. Zie onderstaand overzicht voor de specifieke retourkosten per productgroep:

Categorie Retourkosten
Spiegels € 50
Toiletten € 50
Badkamermeubels € 150
Tegels € 150

Indien u van uw herroepingsrecht gebruik wilt maken, dient u het product met alle geleverde toebehoren en- indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele verzendverpakking te retourneren, volgens onderstaande stappen. Mocht het product beschadigd zijn, of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij retour goed verpakt is. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is:

1. Download het retourformulier en vul deze in. Dit formulier is te vinden onderaan deze pagina via de button “Download retourformulier”.

2. Verstuur het ingevulde formulier per e-mail naar onze klantenservice op [email protected]. Voeg ook foto’s toe van het product. Als u geen foto’s bijvoegt, kunnen wij bij het constateren van schade een waardevermindering in rekening brengen.

3. Onze klantenservice zal uw retourmelding beoordelen. U ontvangt binnen 1 werkdag een bevestigingsmail.

4. Na bevestiging zult u van ons per e-mail een verzendlabel met verdere instructies ontvangen.

5. Uw retourzending is onderweg en wordt na ontvangst beoordeeld.

6. U ontvangt uw geld binnen 14 dagen na goedkeuring op uw rekening.

Vragen?

Als je nog vragen hebt over ons annuleren / retourneren-beleid, neem dan gerust contact met ons op door de chat te starten of een e-mail te sturen naar [email protected]. We staan je graag te woord!