check Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Pop Up afvoerplug

Upgrade jouw wastafel of waskom met een pop-up afvoerplug van XL Sanitair. Onze pop-up afvoerpluggen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en beschikbaar in diverse afwerkingen. Met het handige pop-up systeem kan je eenvoudig de afvoer openen of sluiten, zonder dat je hiervoor een extra stop nodig hebt. Bekijk ons assortiment en geef jouw wastafel of waskom een moderne uitstraling met een pop-up afvoerplug. Vragen? Onze klantenservice verteld je graag meet over pop up afvoerpluggen.

gratis verzending bannergratis verzending banner
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 34

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Op zoek naar een handige manier om uw wastafel af te sluiten? Onze pop-up afvoerpluggen zijn de perfecte oplossing. Deze innovatieve afvoerpluggen zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden een naadloze afwerking voor uw wastafel. Of u nu een moderne of traditionele stijl heeft, onze pop-up afvoerpluggen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen om perfect bij uw badkamer te passen. Bekijk ons assortiment en kies de pop-up afvoerplug die het beste bij uw wensen past.

veelgestelde vragen over pop up afvoerpluugen met antwoorden (SEO)
veelgestelde vragen over pop up afvoerpluugen met antwoorden (SEO)

Een pop-up afvoerplug is een type afvoerplug dat u kunt openen en sluiten met een hendel of knop aan de bovenkant van de plug. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig water afvoeren of vasthouden in uw wastafel of badkuip.

Hoe installeer ik een pop-up afvoerplug?
Hoe installeer ik een pop-up afvoerplug?

De installatie van een pop-up afvoerplug is afhankelijk van het type wastafel of badkuip waarin u deze wilt installeren. Over het algemeen kunt u de oude afvoerplug verwijderen, de nieuwe pop-up afvoerplug in de opening plaatsen en deze vastzetten met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Raadpleeg de handleiding van uw specifieke product voor gedetailleerde installatie-instructies.

Kan ik een pop-up afvoerplug gebruiken in combinatie met een overloop?
Kan ik een pop-up afvoerplug gebruiken in combinatie met een overloop?

Ja, er zijn pop-up afvoerpluggen verkrijgbaar die geschikt zijn voor wastafels en badkuipen met een overloop. Zorg ervoor dat u een pop-up afvoerplug kiest die compatibel is met uw specifieke wastafel of badkuip.

Zijn er verschillende maten pop-up afvoerpluggen verkrijgbaar?
Zijn er verschillende maten pop-up afvoerpluggen verkrijgbaar?

Ja, pop-up afvoerpluggen zijn verkrijgbaar in verschillende maten om te passen bij de opening van uw wastafel of badkuip. Zorg ervoor dat u de juiste maat kiest bij het kopen van een nieuwe pop-up afvoerplug.

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.