check  Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Vind een bad voor jouw badkamer – Een vrijstaand bad of hoekbad.

De perfecte badkuip

De toppers in de categorie baden

Waar je op moet letten bij het kiezen van een bad

Bij het selecteren van het perfecte bad zijn er enkele belangrijke overwegingen. Denk goed aan de volgende punten bij het aankopen van een bad

Design

Kies een bad dat past bij jouw persoonlijke stijl en de algehele uitstraling van de badkamer. Vrijstaande baden bieden een visueel statement, terwijl ingebouwde baden een gestroomlijnde uitstraling hebben.

Materiaal

Overweeg het materiaal van het bad. Acryl is lichtgewicht en houdt de warmte goed vast, terwijl composietmaterialen duurzaamheid bieden. Elk bad bij XLsanitair wordt vervaardigd met hoogwaardige materialen voor langdurige kwaliteit.

Comfort

Overweeg ook de vormgeving, zoals de diepte van het bad, voor een optimale badervaring. Je kunt ook kiezen voor een wat meer welness ervaring door te kiezen voor bijvoorbeeld een bubbelbad. Deze zijn vaak ook voorzien van jets. Er is veel keuze. Kom je er even niet uit? Vraag dan onze klantenservice naar advies.

Onderhoud

Onderhoudsgemak is essentieel voor het mooi houden van de uitstraling van het bad en de badkamer. Let er bijvoorbeel op dat als je overweegt een vrijstaand bad te plaatsen, dat deze niet dicht tegen een muur staat. Het is namelijk lastiger om de ruimte tussen het bad en de muur te bereiken en dus schoon te houden.

Bij XLsanitair begrijpen we dat de keuze van een bad een investering is in comfort en stijl. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van het perfecte bad dat voldoet aan al jouw behoeften. Ontdek vandaag nog onze badencollectie en maak jouw badkamer tot een plek van ultieme ontspanning.”

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn bad schoonmaken?
Hoe kan ik mijn bad schoonmaken?

Het schoonmaken van een bad kan eenvoudig zijn met behulp van warm water, milde reinigingsmiddelen en een zachte spons of doek. Voor hardnekkige vlekken kunnen speciale badreinigers of zelfs baking soda en azijn effectief zijn.

Hoe kan ik een verstopt badafvoer ontstoppen?
Hoe kan ik een verstopt badafvoer ontstoppen?

Een verstopte badafvoer kan vaak worden opgelost met behulp van een ontstopper of een ontstoppingsmiddel dat speciaal is ontworpen voor badafvoeren. Als dit niet werkt, kan het nodig zijn om een loodgieter te raadplegen om het probleem op te lossen

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.