Gratis verzending binnen Nederland

Snelle levering uit voorraad

14 dagen bedenktijd

Uitstortgootsteen

Een uitstortgootsteen is een veelzijdige gootsteen die ideaal is voor ruimtes waar water wordt gebruikt, zoals keukens, badkamers en garages. Met deze praktische gootsteen kunt u gemakkelijk overtollig water afvoeren via een pijp of buis naar de afvoer. De uitstortgootsteen is meestal rechthoekig van vorm en voorzien van een kraan aan de zijkant van de gootsteen, waarmee u het water kunt aansluiten. Sommige modellen zijn uitgerust met een handige stopper om het water op te vangen. Hierdoor kunt u de gootsteen gebruiken voor verschillende toepassingen, zoals het wassen van groenten, het schoonmaken van gereedschap of het vullen van een emmer. Vragen over uitstortgootstenen? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bij XL Sanitair vindt u hoogwaardige uitstort gootstenen voor in uw bijkeuken, schuur of garage. Onze uitstort gootstenen zijn speciaal ontworpen om aan de eisen van een functionele werkruimte te voldoen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen, waardoor er altijd een passende uitstort gootsteen voor u beschikbaar is.

Onze uitstort gootstenen zijn niet alleen functioneel, maar hebben ook een esthetisch design dat bijdraagt aan de uitstraling van uw werkruimte. Ze zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor u zonder zorgen gebruik kunt maken van uw uitstort gootsteen.

Wat is een uitstortgootsteen en waarvoor wordt het gebruikt?
Wat is een uitstortgootsteen en waarvoor wordt het gebruikt?

Een uitstortgootsteen is een type gootsteen dat wordt gebruikt voor het afvoeren van water via een pijp of buis. Het is handig voor ruimtes waar water wordt gebruikt, zoals keukens, badkamers en garages.

Zijn er nog andere opties naast een uitstortgootsteen voor het afvoeren van water?
Zijn er nog andere opties naast een uitstortgootsteen voor het afvoeren van water?

Ja, er zijn verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van uw specifieke behoeften en ruimte. Enkele andere opties zijn bijvoorbeeld een afvoergoot, een afvoerputje of een gootsteen met een afvoerplug. Raadpleeg onze experts bij XLsanitair voor advies over de beste optie voor uw situatie.

Copyright © 2022-heden XLSanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.