check  Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Vloerbuis

Ontdek de hoogwaardige vloerbuizen van XL Sanitair voor een optimale afvoer van water in uw badkamer of keuken. Onze vloerbuizen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen en hebben een strak en modern design. Eenvoudig te installeren en met uitstekende service en advies op maat. Bestel nu uw perfecte vloerbuis bij XL Sanitair! Vragen? Onze klantenservirvice helpt je graag verder!

gratis verzending bannergratis verzending banner
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bent u op zoek naar hoogwaardige vloerbuizen voor uw badkamer of keuken? Bij XL Sanitair vindt u een ruime collectie vloerbuizen in verschillende afmetingen en materialen, geschikt voor diverse toepassingen. Onze vloerbuizen zijn ontworpen om een optimale afvoer van water te garanderen en zijn eenvoudig te installeren. Onze vloerbuizen zijn niet alleen functioneel, maar hebben ook een strak en modern design dat bijdraagt aan de uitstraling van uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een standaard model of een specifieke afmeting, bij XL Sanitair vindt u altijd de perfecte vloerbuis voor uw situatie.

Wat zijn vloerbuizen en waarvoor worden ze gebruikt?
Wat zijn vloerbuizen en waarvoor worden ze gebruikt?

Vloerbuizen zijn afvoerbuizen die in de vloer worden geïnstalleerd om water af te voeren van bijvoorbeeld douches, baden of wastafels. Ze worden gebruikt in badkamers en keukens om een optimale afvoer van water te garanderen.

Hoe onderhoud ik mijn vloerbuizen?
Hoe onderhoud ik mijn vloerbuizen?

Het onderhoud van vloerbuizen kan variëren afhankelijk van het materiaal en de specifieke toepassing. Het is belangrijk om de afvoer regelmatig schoon te maken om verstoppingen te voorkomen. Raadpleeg altijd de richtlijnen van de fabrikant voor onderhoudsinstructies.

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.