check Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Garantie / klachten

Garantie

XLsanitair.com biedt klanten een standaard garantie van twaalf maanden op alle producten die via onze webshop worden verkocht. Deze garantie geldt voor materiaal- en fabricagefouten, maar niet voor schade die is veroorzaakt door verkeerd gebruik, onjuiste installatie of nalatig onderhoud. De garantieperiode begint op de dag dat het product is afgeleverd.

Om van onze garantie gebruik te maken, heeft u het volgende nodig:

• Een geldig aankoopbewijs met een datum die binnen de garantieperiode valt.

• Een kopie van het originele aankoopbewijs.

• Een beschrijving van het defect.

• Een foto van het product.

• Het artikelnummer van het product.

Als u aan de bovenstaande eisen voldoet, neem dan contact op met onze klantenservice om een vervangend product te krijgen. We zullen er alles aan doen om u zo snel en goed mogelijk te helpen!

Klachten

Het kan helaas altijd voorkomen dat er iets niet geheel naar verwachting verloopt. We adviseren u dan ook eerst klachten bij ons kenbaar te maken door contact op te nemen via e-mail naar [email protected]. Als dit niet leidt tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling bij Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 biedt de Europese Commissie ook de mogelijkheid om klachten in te dienen via het ODR-platform. Hiervoor kunt u terecht op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is, kunt u deze deponeren via het platform van de Europese Unie.

Reviews

Wij vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door Trustpilot en Webwinkelkeur.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere beloningen gegeven.

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.