check  Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Ontdek de ultieme toiletten voor een frisse en stijlvolle badkamer.

Boodschappen doen

De toppers in de categorie toiletten

Bij XLsanitair bieden we niet alleen toiletten aan, maar ook alle accessoires en benodigdheden die je nodig hebt om jouw toiletruimte compleet te maken, zoals toiletzittingen, reservoirs, inbouwframes en drukplaten. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om jou te helpen bij het kiezen van het perfecte toilet voor jouw badkamer en kunnen advies geven over de installatie en het onderhoud.

Er is een grote verscheidenheid aan stijlen, kleuren en afwerkingen om uit te kiezen, van moderne en strakke ontwerpen tot klassieke en traditionele stijlen. Wij bieden diverse A en B merken toiletten. Hierdoor is er altijd een passend toilet dat past bij jouw budget!

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een staand toilet en een hangend toilet?
Wat is het verschil tussen een staand toilet en een hangend toilet?

Een staand toilet is bevestigd aan de vloer. Een hangend toilet wordt bevestigd aan de muur en heeft een verborgen afvoerpijp. Hangende toiletten worden vaak gekozen vanwege hun moderne en strakke uitstraling, terwijl staande toiletten eenvoudiger te installeren en te onderhouden zijn.

Hoe kan ik het beste mijn toilet schoonmaken?
Hoe kan ik het beste mijn toilet schoonmaken?

Het is belangrijk om regelmatig je toilet schoon te maken om de hygiëne te waarborgen. Gebruik een wc-reiniger en een toiletborstel om de binnenkant van de toiletpot schoon te maken en gebruik een doek en desinfecterende spray om de buitenkant van het toilet schoon te maken. Vermijd het gebruik van schuurmiddelen en zorg ervoor dat je de reinigingsmiddelen goed afspoelt.

Hoe kan het dat mijn toilet niet goed doorspoelt?
Hoe kan het dat mijn toilet niet goed doorspoelt?

Als het toilet niet goed doorspoelt, kan dit worden veroorzaakt door een verstopping of een probleem met het spoelmechanisme. Controleer eerst of er sprake is van een verstopping en gebruik een ontstopper om het probleem op te lossen. Als dat niet werkt, kan het nodig zijn om het spoelmechanisme te vervangen of repareren.

Wat is een dual flush-toilet en wat zijn de voordelen?
Wat is een dual flush-toilet en wat zijn de voordelen?

Een dual flush-toilet heeft twee verschillende spoelopties: één voor het doorspoelen van vloeistoffen en één voor het doorspoelen van vaste stoffen. Dit type toilet is milieuvriendelijker dan een enkele spoel-toilet omdat je minder water verbruikt. Door het gebruik van een dual flush-toilet kun je de waterrekening verlagen en bijdragen aan de bescherming van het milieu.

Welk type toiletzitting moet ik kiezen?
Welk type toiletzitting moet ik kiezen?

Er zijn verschillende soorten toiletzittingen beschikbaar, waaronder plastic, houten en soft-close toiletzittingen. Plastic toiletzittingen zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, terwijl houten toiletzittingen een warme uitstraling hebben. Soft-close toiletzittingen sluiten langzaam en stil, wat handig is voor gezinnen met kleine kinderen die kunnen worden gewekt door een luide toiletdeksel. Kies de toiletzitting die het beste bij jouw behoeften en stijl past.

Wat zijn de verschillende soorten toiletten en welke is het beste voor mij?
Wat zijn de verschillende soorten toiletten en welke is het beste voor mij?

Er zijn verschillende soorten toiletten, waaronder staande toiletpotten, hangende toiletpotten en inbouwtoiletten. Welke het beste voor jou is, hangt af van verschillende factoren, zoals de beschikbare ruimte, je budget en je persoonlijke voorkeur. Een staande toiletpot is over het algemeen de meest voorkomende en betaalbare optie, terwijl een hangende toiletpot ruimtebesparend kan zijn en een inbouwtoilet een strakke en moderne uitstraling kan hebben.

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.