check  Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Overige kranen

Bij XL Sanitair willen we ervoor zorgen dat u de juiste kraan vindt voor uw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de beste kraan voor uw huis. Blader gerust door ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte kraan voor uw behoeften bij XL Sanitair. Vragen? Stel ze in de chat en we helpen je graag snel op weg!

Meest verkochte overige kranen

Bij XL Sanitair bieden we niet alleen een uitgebreide selectie aan badkranen en keukenkranen, maar ook een assortiment aan overige kranen voor diverse toepassingen. Of u nu op zoek bent naar een kraan voor uw wastafel, bidet of douche, bij ons vindt u een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige kranen in verschillende stijlen en designs.

Onze overige kranen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en materialen, waardoor u de perfecte kraan kunt vinden die past bij uw persoonlijke voorkeur en interieur. We bieden diverse merken aan, elk met hun eigen kenmerken en innovatieve technologieën, zodat u verzekerd bent van een goede keuze.

Bij XL Sanitair vinden we het belangrijk om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en kunnen u adviseren over de beste opties voor uw specifieke situatie. Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte kraan voor uw badkamer of douche bij XL Sanitair.

Veelgestelde vragen

Wat is een hoekstopkraan?
Wat is een hoekstopkraan?

Een hoekstopkraan is een afsluitklep die is ontworpen om de toevoer van water naar een specifieke aansluiting af te sluiten. Het wordt meestal geïnstalleerd op de plek waar de watertoevoerleiding de muur of vloer binnengaat en wordt gebruikt om de watertoevoer naar een bepaalde kraan of apparaat af te sluiten.

Wat is een stopkraan?
Wat is een stopkraan?

Een stopkraan is een afsluitventiel waarmee u de toevoer van water naar een bepaalde leiding of apparaat kunt afsluiten. Het wordt vaak gebruikt als een tijdelijke afsluiting bij reparatie- en onderhoudswerkzaamheden of om lekkages te voorkomen.

Hoe werkt een stopkraan?
Hoe werkt een stopkraan?

Een stopkraan werkt door middel van een afsluiter die de toevoer van water afsluit wanneer deze gesloten is. Door de hendel of knop van de stopkraan te draaien, wordt de afsluiter geopend of gesloten.

Kan ik zelf een hoekstopkraan installeren?
Kan ik zelf een hoekstopkraan installeren?

Ja, u kunt zelf een hoekstopkraan installeren, maar we raden aan om dit te laten doen door een professionele loodgieter om eventuele fouten en lekkages te voorkomen.

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.