check  Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Verzending

Jij wilt je bestelling natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Dat willen wij ook! Wij bieden een breed scala aan producten die worden geleverd via ons eigen distributienetwerk. We staan bekend om onze gratis snelle en veilige verzending, waarmee we de beste service bieden aan onze klanten.

Verzenden

Voor het veilig en snel verzenden van jouw bestlelling werken wij samen met een aantal koeriersbedrijven. Wij werken alleen met deze koeriesbedrijven, omdat wij zodoende kunnen garanderen dat jouw bestelling dan secuur en snel wordt geleverd. Afhankelijk van jouw bestelling en locatie kan de levertijd van jouw bestelling varieren. conttroleer alvorens het bestellen altijd de aangegeven levertijd.

Voor zendingen binnen Nederland werken wij samen met:
- DHL
- DPD
- POST NL
- VBEX Full service logistics
- Hoekstra Transport

Verzendkosten

XLsanitair.nl biedt op alle bestellingen (ongeacht het orderbedrag) gratis verzending aan. Deze gratis verzending geldt voor zendingen naar Nederland en Belgie. In tegenstelling tot andere sanitairbedrijven onderscheiden wij ons met deze gratis service, omdat wij begrijpen dat jouw aankoop al duur genoeg is.

Verzendbevestiging

Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendingsbevestigingsmail. Zodra de bestelling onderweg is met de koerier ontvangt je per mail een trackingnummer. Dit nummer kan worden gebruikt om de vorderingen van uw bestelling online te volgen. U kunt het trackingnummer ook gebruiken om de levertijd te volgen en de verwachte levering te achterhalen.

Retourneren

Wij bieden op iedere bestelling (m.u.v. op maat gemaakte / speciaal voor jou bestelde producten) een 14-dagen retourbeleid, waarmee je de mogelijkheid hebt om ongebruikte producten te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Als jouw bestelling niet aan de verwachtingen voldoet, kun je deze retourneren en je geld terugkrijgen. Op de pagina Annuleren en retourneren vindt je alle informatie over het retourneren van jouw bestelling.
Als u vragen heeft over het retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan ​​altijd klaar om u te helpen!

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.