check  Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Antikalk

Wat is kalkaanslag?

Kalkaanslag vormt vaak een grote ergernis in de badkamer, of het nu gaat om een verstopte kraan of lelijke vlekken op de douchewand en tegels. Gelukkig kan kalkaanslag worden aangepakt! Deze aanslag ontstaat door het verdampen van water, waarbij kalk zich aan oppervlakken hecht.

Verstopte kraan

Een verkalkte kraan kan de waterstroom belemmeren en zorgen voor spattend water. Demonteer de kraankop en laat deze een nacht weken in schoonmaakazijn of allesreiniger. Regelmatig schoonmaken helpt om toekomstige problemen te voorkomen.

kalkaanslag op douchekop

De waterstralen van de douchekop zijn vaak voorzien van rubberen sproeimondjes, waar kalk zich minder goed aan hecht. Door deze sproeimondjes goed schoon te maken met allesreiniger wordt kalk eenvoudig verwijderd. Ook kunt u een douchekap met anti kalk chroom van Diffrenz, om te voorkomen dat er kalk op uw douchekop komt.

kalkvlekken op tegels/douchewand

Gele vlekken op tegels of douchewanden kunnen worden voorkomen door na elke douchebeurt de muren en de douchewand droog te maken. Regelmatig schoonmaken met allesreiniger helpt om kalkaanslag te voorkomen en de badkamer fris te houden.

antikalk
Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.