check  Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Rookglas

Wat is rookglas?

Rookglas is een type glas dat een donkere tint heeft, vergelijkbaar met de kleur van rook. Het laat licht door maar zorgt voor privacy doordat het het zicht enigszins verduistert.

Waar wordt rookglas voor gebruikt?

Rookglas wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder:

Rookglas wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder:

Ramen: Het wordt gebruikt in ramen van gebouwen om privacy te bieden terwijl nog steeds natuurlijk licht wordt binnengelaten.

Deuren: Het wordt gebruikt in deuren om een deel van het zicht te blokkeren terwijl toch een gevoel van ruimte behouden blijft.

Scheidingswanden: Rookglas kan worden gebruikt als scheidingswand in kantoren of woningen om verschillende ruimtes van elkaar te scheiden, terwijl nog steeds licht wordt doorgelaten. Decoratie: Vanwege zijn esthetische kwaliteiten wordt rookglas ook gebruikt in meubels, zoals tafelbladen, en in decoratieve objecten zoals spiegels en lampen

Wat zijn de voordelen van rookglas?

In het sanitair kunnen de voordelen van rookglas op verschillende manieren worden benut:

Douchewanden en -deuren: Rookglas kan worden gebruikt voor douchewanden en -deuren om privacy te bieden in de badkamer terwijl nog steeds natuurlijk licht wordt doorgelaten. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel in de badkamer terwijl de privacy behouden blijft.

Spiegels: Rookglas kan worden gebruikt voor spiegels in de badkamer, waardoor een elegante uitstraling ontstaat die past bij moderne interieurs. Het kan ook helpen om een warmere sfeer te creëren dan traditionele heldere spiegels.

Doucheafscheidingen: Rookglas kan worden gebruikt als afscheiding tussen verschillende delen van de badkamer, zoals tussen de douche en het toiletgedeelte, om een gevoel van scheiding en privacy te creëren zonder de ruimte te veel af te sluiten.

Accessoires: Rookglazen accessoires, zoals zeepdispensers, tandenborstelhouders en opbergbakjes, kunnen een vleugje elegantie toevoegen aan de badkamerinrichting.

rookglas
Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.