check  Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Douchegoten

XLsanitair biedt een ruim assortiment douchegoten van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal en kunststof, in verschillende stijlen en maten. Onze douchegoten zijn eenvoudig te installeren en schoon te maken, waardoor ze een praktische keuze zijn voor badkamerrenovaties. Ze bieden niet alleen een moderne uitstraling, maar zijn ook duurzaam en betrouwbaar. Vragen over douchegoten? Onze klantenservice helpt je graag verder!

Meest verkochte douchegoten

Douchegoten zijn een essentieel onderdeel van moderne badkamers. Ze bieden niet alleen een strakke en moderne uitstraling, maar zijn ook zeer functioneel en hygiënisch. Bij XLsanitair vind je een ruim assortiment aan douchegoten in verschillende maten, stijlen en materialen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Onze douchegoten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige en minimalistische stijl of juist een meer decoratieve optie wilt, bij XLsanitair vind je het allemaal.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een inbouw wastafelkraan en een opbouw wastafelkraan?
Wat is het verschil tussen een inbouw wastafelkraan en een opbouw wastafelkraan?

Een inbouw wastafelkraan is een kraan die in de wand geïnstalleerd wordt. Een opbouw wastafelkraan wordt bovenop de wastafel geïnstalleerd.

Wat is een thermostaatkraan?
Wat is een thermostaatkraan?

Een thermostaatkraan is een kraan die de temperatuur van het water automatisch reguleert. Deze kranen zijn veiliger omdat ze voorkomen dat het water te warm wordt.

Hoe kan ik mijn wastafelkraan installeren?
Hoe kan ik mijn wastafelkraan installeren?

Het installatieproces van een wastafelkraan verschilt afhankelijk van het type kraan, maar het is belangrijk om altijd eerst de instructies van de fabrikant te lezen. Als je er niet uitkomt, kun je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice voor hulp.

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.