check  Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Akemi

Onze Samenwerking met Akemi: Innovatieve Oplossingen voor de Bouwsector

Met grote trots presenteren wij onze samenwerking met Akemi, een vooraanstaand merk op het gebied van hoogwaardige bouwchemische producten. Akemi biedt een uitgebreid assortiment aan producten die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de diverse behoeften van professionals in de bouwsector.

Over Akemi: Akemi is wereldwijd bekend om zijn innovatieve benadering en compromisloze kwaliteit in bouwchemische oplossingen. Met decennia aan expertise en een voortdurende focus op onderzoek en ontwikkeling, levert Akemi producten van topkwaliteit die voldoen aan de hoogste normen in de industrie.

Productassortiment van Akemi:

  1. Lijmen en kitten: Akemi biedt een breed scala aan hoogwaardige lijmen en kitten die geschikt zijn voor diverse materialen, waaronder natuursteen, keramiek, en composietmaterialen. Deze producten staan bekend om hun uitstekende hechting en duurzaamheid.
  2. Reinigingsmiddelen: Voor het reinigen, onderhouden en beschermen van oppervlakken biedt Akemi een assortiment professionele reinigingsmiddelen. Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkig vuil, kalkaanslag of cementsluier, Akemi heeft de juiste oplossing.
  3. Vulmiddelen en reparatieproducten: Akemi’s vulmiddelen en reparatieproducten zijn ideaal voor het herstellen van beschadigde oppervlakken, zoals scheuren, gaten en oneffenheden. Deze producten garanderen een duurzame en esthetisch hoogwaardige reparatie.
  4. Beschermingsmiddelen: Om oppervlakken te beschermen tegen invloeden van buitenaf, biedt Akemi een assortiment beschermingsmiddelen, zoals impregneermiddelen en coatings, die zorgen voor een langdurige bescherming tegen vocht, vuil en chemische stoffen.

Met de producten van Akemi kunnen professionals in de bouwsector hun projecten met vertrouwen tegemoet zien, wetende dat ze kunnen vertrouwen op de hoogwaardige prestaties en betrouwbaarheid die Akemi biedt. De samenwerking tussen ons en Akemi biedt niet alleen toegang tot een uitgebreid assortiment aan innovatieve oplossingen, maar ook de mogelijkheid om te profiteren van de expertise en ondersteuning van een wereldwijd gerenommeerde partner in de bouwchemie.

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.