check  Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Eindeloos combineren met Gliss Design!

Gliss Design staat bekend om de brede selectie aan badkamermeubels en accessoires, waaronder spiegels, eiken wastafelbladen, onderkasten en diverse handige extra’s.

Wat Gliss Design zo geweldig maakt, zijn de eindeloze mogelijkheden in kleuren en stijlen voor de onderkasten, spiegels en zelfs clickwastes. Wil je een strakke, greeploze onderkast met een mooie eiken afwerking? Kan geregeld worden! Maar als je liever wastafelbladen wilt in dezelfde stijl, waar je je waskommen op kunt zetten, is dat ook geen enkel probleem.

Als het op kwaliteit aankomt, zit je bij Gliss Design helemaal goed. Het merk heeft de volledige productie van haar artikelen in eigen beheer, waardoor ze de kwaliteit kunnen waarborgen. Bovendien zijn alle houten producten voorzien van een FSC-keurmerk, zodat je weet dat het ook nog eens duurzaam is.

Met maar liefst 8 verschillende badkamermeubelseries, 16 spiegelseries en een scala aan bijpassende accessoires, is er voor elk wat wils. Neem bijvoorbeeld de Gliss Shelves serie, met prachtige wastafelbladen die je kunt combineren met stijlvolle muurbeugels in diverse kleuren. Of ontdek de Gliss Eros serie, met greeploze lades en een breed scala aan kleuren en maten om uit te kiezen. Deze serie past eigenlijk in elke badkamer!

En laten we de bijzondere spiegels niet vergeten. Met LED-verlichting, verschillende maten en zelfs opties voor spiegelverwarming, maken de spiegels van Gliss Design je badkamer helemaal af.

Een greep uit de producten van Gliss design

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.