check  Gratis verzending binnen Nederland

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Creëer de perfecte sfeer met onze prachtige tegels.

Maak er wat moois van met onze tegels

Best liggende in de tegel categorie

De meest gebruikte materialen voor tegels zijn keramiek, natuursteen en porselein.

Een gerectificeerde tegel is een tegel waarvan de randen met precisie zijn gesneden om een perfect rechte en haakse hoek te creëren. Dit zorgt voor een strakke en moderne uitstraling en maakt het mogelijk om zeer smalle voegen te gebruiken. Gerectificeerde tegels worden vaak gebruikt in moderne badkamers en keukens vanwege hun nauwkeurige afwerking en moderne uitstraling. Het is wel belangrijk om te weten dat gerectificeerde tegels vaak duurder zijn dan niet-gerectificeerde tegels vanwege de extra bewerkingsstappen die nodig zijn om de randen te snijden en af te werken.

Keramische tegels zijn gemaakt van klei en worden op hoge temperatuur gebakken. Porseleinen tegels zijn ook gemaakt van klei, maar worden op hogere temperatuur gebakken en zijn daardoor harder en meer waterbestendig.

Er zijn talloze kleuren beschikbaar voor tegels, variërend van neutrale tinten zoals wit en grijs tot felle kleuren zoals rood en blauw.

Het is aan te raden om tegels schoon te maken met lauw water en een mild reinigingsmiddel. Vermijd schurende reinigingsmiddelen en gebruik geen bijtende producten.

Er zijn tal van stijlen beschikbaar voor tegels, variërend van klassiek tot modern. Populaire stijlen zijn bijvoorbeeld mozaïek, betonlook en houtlook.

Ja, tegels zijn uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Porseleinen tegels zijn hierbij het meest geschikt vanwege hun hoge warmtegeleidingsvermogen.

Om te voorkomen dat tegels glad worden, is het belangrijk om te kiezen voor tegels met een antislip oppervlak. Daarnaast kunt u ervoor zorgen dat de tegels goed schoon blijven en geen vuil of zeepresten bevatten, aangezien dit de gladheid van de tegels kan vergroten.

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.