check  Gratis verzending binnen Nederland

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Afvoerpluggen

Onze afvoerpluggen zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Hierdoor vind je bij ons altijd de afvoerplug die past bij jouw wastafel of badkuip. Dankzij ons ruime assortiment vind je bij ons altijd de beste afvoerpluggen voor een scherpe prijs. Vragen over afvoerpluugen? Onze klantenservice verteld je graag verder.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 83

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bent u op zoek naar een afvoerplug voor uw wastafel, gootsteen of bad? Bij XL Sanitair hebben we een ruim assortiment afvoerpluggen van hoogwaardige kwaliteit. Van standaard afvoerpluggen tot design afvoerpluggen, we hebben voor elke stijl en budget een passende oplossing. Bekijk ons aanbod en vind de perfecte afvoerplug voor uw sanitair!

Wat is een afvoerplug en waarvoor wordt het gebruikt?
Wat is een afvoerplug en waarvoor wordt het gebruikt?

Een afvoerplug is een onderdeel van de wastafel, douchebak of badkuip dat in de afvoeropening wordt geplaatst om het water af te voeren.

Kan ik een afvoerplug vervangen door een andere maat?
Kan ik een afvoerplug vervangen door een andere maat?

Ja, u kunt een afvoerplug vervangen door een andere maat, maar u moet ervoor zorgen dat de nieuwe afvoerplug dezelfde diameter heeft als de oude.

Hoe installeer ik een afvoerplug?
Hoe installeer ik een afvoerplug?

De installatie van een afvoerplug kan per type verschillen. Raadpleeg daarom altijd de installatie-instructies die bij de afvoerplug worden geleverd. Over het algemeen moet u de oude afvoerplug verwijderen, de nieuwe afvoerplug in de opening plaatsen en eventuele afdichtingen aanbrengen.

Hoe kan ik mijn afvoerplug schoonmaken?
Hoe kan ik mijn afvoerplug schoonmaken?

U kunt uw afvoerplug schoonmaken met een zachte borstel en zeepwater of een mengsel van azijn en water. Gebruik geen agressieve chemicaliën, omdat deze de afvoerplug kunnen beschadigen.

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.