check  Gratis verzending binnen Nederland

check Snelle levering uit voorraad

check14 dagen bedenktijd

Afvoer

XLsanitair.nl biedt hoogwaardige afvoeroplossingen aan, waaronder douchegoten, afvoerputten, sifons, afvoerbuizen, afvoerpluggen en andere gerelateerde producten. Onze afvoerproducten zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de verschillende behoeften van onze klanten en zijn beschikbaar tegen betaalbare prijzen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige afvoerplug of een geavanceerder systeem zoals een douchegoot, u vindt het allemaal in onze uitgebreide collectie. Onze klantenservice staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste afvoeroplossing!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 225

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

XLsanitair.nl biedt een breed scala aan afvoerproducten aan voor verschillende toepassingen. Onze afvoercategorie omvat onder meer douchegoten, afvoerputten, sifons, afvoerbuizen, afvoerpluggen en andere gerelateerde producten. Onze afvoerproducten zijn van hoge kwaliteit en zijn ontworpen om langdurige prestaties te leveren en te voldoen aan de verschillende behoeften van onze klanten. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige afvoerplug of een meer geavanceerd systeem zoals een douchegoot, wij hebben het allemaal in ons assortiment. We bieden producten van gerenommeerde merken tegen een betaalbare prijs en ons deskundig team staat altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en om eventuele vragen te beantwoorden.

Wat is een sifon?
Wat is een sifon?

Een sifon is een afvoeronderdeel dat is ontworpen om water vast te houden en geuren te voorkomen. Het wordt vaak gebruikt onder wastafels, gootstenen en baden om te voorkomen dat stank van afvalwater terugkeert in de kamer.

Wat is het verschil tussen een afvoerplug en een afvoerstop?
Wat is het verschil tussen een afvoerplug en een afvoerstop?

Een afvoerplug is meestal een losse, ronde dop die in de afvoeropening van een wastafel of gootsteen kan worden gestoken om water vast te houden. Een afvoerstop is een soortgelijk onderdeel, maar het is permanent bevestigd aan het afvoersysteem en kan worden geopend of gesloten door aan een hendel te draaien.

Hoe kan ik verstoppingen in mijn afvoer voorkomen?
Hoe kan ik verstoppingen in mijn afvoer voorkomen?

Om verstoppingen in uw afvoer te voorkomen, is het belangrijk om geen grote hoeveelheden afval, vet of haar door de afvoer te spoelen. Het is ook een goed idee om regelmatig een afvoerreiniger te gebruiken om vuil en afzettingen te verwijderen die zich kunnen ophopen in uw afvoersysteem.

Wat is een douchegoot?
Wat is een douchegoot?

Een douchegoot is een afvoeroplossing die in de vloer van een douche is geïnstalleerd. In plaats van een afvoerputje, is een douchegoot een langwerpige afvoer die langs de douchevloer loopt. Dit zorgt voor een betere waterafvoer en kan esthetisch aantrekkelijker zijn dan een afvoerputje.

Copyright © 2022-heden XLSanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.