check  Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Trendy wc spiegels: stijlvol en praktisch

Ontdek de perfecte WC spiegels voor jouw toilet en creëer een verfrissende en stijlvolle toiletruimte. Kies uit een breed aanbod aan spiegels die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl. Laat je inspireren en maak van jouw toilet een mooie ruimte.

Verschillende materialen en merken spiegels

Spiegels voor in de wc zijn gemaakt van verschillende materialen. De spiegel zelf is vaak van kristalhelder glas. De lijsten zijn te verkrijgen in kunststof, hout of aluminium. Er is veel keuze! Wij verkopen toilet spiegels van de merken Differnz en Gliss Design.

Kies de juiste spiegel afmeting

Bij het kopen van een WC spiegel is de afmeting belangrijk. Kies voor een formaat dat past bij de grootte van de toiletruimte. Een te grote spiegel is niet mooi en een te kleine spiegel is ook niet mooi. Een goed balans is belangrijk voor een sfeervolle uitstraling.

Een mooi uitgangspunt om de juiste afmeting toiletspiegel te bepalen is door een spiegel te kiezen die niet groter is dan jouw schouderbreedte.

Verlichting en functies

De toevoeging van verlichting in WC spiegels is niet alleen functioneel, het zorgt ook voor een sfeervolle uitstraling. Moderne toiletspiegels zijn vaak uitgerust met LED-verlichting, die een zuiver en helder licht biedt dat essentieel is voor activiteiten zoals scheren, make-up of het doen van je haar. De verlichting van een toiletspiegel is vaak dimbaar en in te stellen in verschillende kleuren. De kleuren Variëren vaak van 3000,42000 en 6500 Kelvin.

Slimme snufjes voor comfort

Moderne WC spiegels gaan verder dan alleen reflecteren; ze bieden hoogwaardig comfort door innovatieve technologieën.

  1. Spiegel verwarming voorkomt condensvorming en houdt het zicht altijd helder.
  2. Touch schakelaars maken bediening van het dimmen en het instellen van de kleuren makkelijk en hygiënisch.
  3. Ingebouwde digitale klokken zorgen dat u altijd de tijd bij de hand heeft tijdens uw ochtendroutine.
  4. Bluetooth geeft de mogelijkheid om muziek te streamen naar je toiletspiegel.Deze slimme opties maken van jouw toilet een luxe ruimte.

Welke spiegelvorm moet ik kiezen

De keuze van de spiegelvorm is afhankelijk van de stijl van jouw toiletruimte. Een rechthoekige spiegel past bijvoorbeeld goed in een strak interieur. Bij kleine toiletten kan een rond of ovaal model meer ruimte creëren. Deze vormen voegen een zachte uitstraling toe en doorbreken de harde lijnen van de tegels. Rechthoekige spiegels zijn soms ook voorzien van een facetrand. Bij deze spiegels is vaak geen lijst aanwezig. Overweeg dus naast praktische afwegingen ook de stijl en sfeer die de toiletspiegel moet uitstralen realiseren in jouw WC.

Ronde spiegels

Ronde toiletspiegels zijn praktisch in kleine ruimtes. Ronde spiegels maken de ruimte luchtig en open. Ook de montage van deze spiegels is makkelijk. Vaak volstaat een plug en schoef al om deze spiegel te monteren. Het aanbod van ronde spiegels varieert in afmetingen en stijl. Je kunt er voor kiezen om een ronde spiegel met lijst te nemen of zonder lijst. Een ronde spiegel zonder lijst maakt de toiletruimte optisch wat groter.

Organic spiegels

Organic spiegels introduceren een natuurlijke flow in uw toilet. Ze bootsen de vloeiende lijnen van de natuur na. Deze spiegels zijn vaak geïnspireerd door organische vormen zoals bladeren, waterdruppels of andere natuurlijke elementen. Met een organic spiegel haalt u een stukje natuurlijke uitstraling binnen en creëert u een warme ruimte die bijdraagt aan een ontspannende sfeer in het toilet. Een organische spiegel is door de natuurlijke uitstalling ook uitstekend te combineren met houten elementen in de toiletruimte. Denk bij een organische spiegel goed om de maat, zodat de spiegel niet te groot is ten opzichte van de ruimte.

Hoekige spiegels

Rechthoekig of vierkant, de keuze in design in ons assortiment is ruim. Het goed positioneren van een hoekige spiegel is belangrijk voor het benutten van de kwaliteit van de ruimte. Lichtreflectie en zichtlijnen vragen om zorgvuldige overwegingen bij de keuze en plaatsing van een hoekige spiegel in ieder toilet of badkamer.

Veelgestelde vragen over WC spiegels

Hoe hoog moet je een spiegel hangen?
Hoe hoog moet je een spiegel hangen?

Over het algemeen wordt geadviseerd om de spiegel op ooghoogte te hangen, zodat je jezelf gemakkelijk kunt zien. Hierbij wordt meestal uitgegaan van een hoogte van ongeveer 1.50 meter tot 1.60 meter. Het is de moeite waard om te experimenteren met verschillende hoogtes en de positie van de spiegel aan te passen aan je persoonlijke behoeften en voorkeuren. Vergeet niet om een waterpas te gebruiken voor een perfect recht resultaat. Succes met het ophangen van je spiegel!

Welke maat toiletspiegel moet ik kiezen?
Welke maat toiletspiegel moet ik kiezen?

De maat van de toiletspiegel hangt af van de grootte van je toiletruimte en je persoonlijke voorkeur. Bij XL sanitair bieden we verschillende maten toiletspiegels aan, variërend van compacte modellen tot grotere spiegels.

Zijn de toiletspiegels eenvoudig te installeren?
Zijn de toiletspiegels eenvoudig te installeren?

Ja, onze toiletspiegels zijn over het algemeen eenvoudig te installeren. In de meeste gevallen worden de spiegels geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke handleiding. Mocht je toch hulp nodig hebben, dan staan onze experts klaar om je te adviseren.

Kan ik een toiletspiegel retourneren als deze niet aan mijn verwachtingen voldoet?
Kan ik een toiletspiegel retourneren als deze niet aan mijn verwachtingen voldoet?

Ja, bij XL sanitair heb je altijd de mogelijkheid om een toiletspiegel binnen 14 dagen na aankoop te retourneren, mits deze nog in de originele verpakking zit en onbeschadigd is.

Zijn de toiletspiegels voorzien van verlichting?
Zijn de toiletspiegels voorzien van verlichting?

Sommige toiletspiegels zijn voorzien van verlichting, terwijl andere dat niet zijn. Bij XL sanitair bieden we beide opties aan, zodat je een toiletspiegel kunt kiezen die past bij jouw persoonlijke voorkeur en behoeften.

Welke stijl toiletspiegel past het best bij mijn badkamer?
Welke stijl toiletspiegel past het best bij mijn badkamer?

De stijl van de toiletspiegel hangt af van de algehele stijl van je badkamer. Bij XL sanitair hebben we een breed assortiment aan toiletspiegels in verschillende stijlen, zoals modern, klassiek en tijdloos. Zo vind je altijd een spiegel die past bij jouw smaak en interieur.

Kan ik een toiletspiegel ook gebruiken in andere ruimtes, zoals de slaapkamer of hal?
Kan ik een toiletspiegel ook gebruiken in andere ruimtes, zoals de slaapkamer of hal?

Ja, een toiletspiegel kan ook prima gebruikt worden in andere ruimtes, zoals de slaapkamer of hal. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je snel je haar wilt kammen of je make-up wilt bijwerken voordat je de deur uitgaat.

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.