Visgraat motief op de wand de nieuwe trend

Visgraat motief op de wand is de nieuwe trend

De techniek van het plaatsen van tegels in een visgraat motief is al eeuwen oud. Oorspronkelijk was deze manier van tegelen vooral populair in herenhuizen met een klassieke uitstraling. Deze kenmerkende stijl werd gekenmerkt door een band of bies aan de zijkanten van het visgraatpatroon. Tegewoordig wordt een band of bies ook vaak weggelaten, zodat de ruimte optisch groter lijkt.

Een visgraat motief is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een moderne woning. Het heeft een warme en luxe uitstraling en geef de ruimte een speels en dynamisch karakter. Niet alleen op de vloer in de woonkamer, maar ook in de badkamer maakt deze trend een opmars.

Visgraat motieven op de wand zijn tot voor kort nog niet zo gebruikelijk, maar ook hier zit een grote verandering in. Doordat het ook de muur speelser en dynamischer maakt, is deze techniek van tegelen uiterst geschikt wanneer je op zoek bent naar een warme en luxe uitstraling. Niet alleen in de badkamer, maar ook in de keuken, of ergens anders in de woning kan een visgraat motief de standaard goed doorbeken.