Transformeer je tegels met een voegrenovatie. Een betaalbare oplossing voor een nieuwe uitstraling

Nieuwe look in een handomdraai

Ben je het zat om naar versleten en verouderde tegelvoegen te kijken in je badkamer, woonkamer, toilet en andere ruimte? Goed nieuws! Je kunt je tegelvoegen een volledige make-over geven met behulp van een voegrenovatie set. In dit artikel willen we je laten zien wat er mogelijk is met zo een renovatieset en hoe het je tegeloppervlakken kan transformeren.

Badkamer

Met een voegrenovatie set kun je je oude, beschadigde voegen in de badkamer nieuw leven inblazen. Stel je voor hoe mooi je badkamertegels eruit zullen zien met strakke, frisse voegen. Het zal je badkamer een geheel nieuwe uitstraling geven.
 TegelsWarm/Koud kraan

Toilet

Ook je toiletruimte verdient aandacht. Met een kitrenovatieset kun je je toiletvoegen herstellen en een schoon, strak en stijlvol effect creëren. Het zal je toilet een upgrade geven zonder dat je de hele ruimte hoeft te verbouwen.

Toilet vloerToilet hok

Keuken

Ook in de keuken kunnen de voegen na een tijdje vervagen en vlekken veronen. Dit komt vaak ook doordat etensresten, sappen en ander vuil zich na verloop van tijd gaan hechten aan de voeg. Door de voegen te herstellen met een voegrenovatie set, geef je je keuken een vernieuwde uitstraling. Je zult versteld staan van het verschil dat dit kan maken in je kookruimte.
Keuken vloerfornhuis tegels

Woonkamer

Tegelvloeren in de woonkamer kunnen na verloop van tijd saai worden. Met een voegrenovatie set kun je je tegelvoegen vernieuwen en de hele ruimte een boost geven. Het zal je woonkamer er weer levendig en modern uit laten zien.
VloertegelsVloertegels laminaat