check  Gratis verzending binnen Nederland

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Elektrische radiatoren

Ontdek de toekomst van duurzaam verwarmen met onze uitgebreide collectie elektrische radiatoren bij XLsanitair. In lijn met de groeiende trend van elektrisch verwarmen, bieden wij een breed scala aan horizontale, verticale en stijlvolle elektrische radiatoren die niet alleen je badkamer verwarmen tot een aangename temperatuur, maar ook zorgen voor een luxueuze ervaring met warme handdoeken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom elektrisch verwarmen?

In de snel veranderende wereld van verwarmingssystemen is elektrisch verwarmen de innovatieve en duurzame keuze die perfect aansluit op de groeiende behoefte aan gasvrije oplossingen. Bij XLsanitair begrijpen we de noodzaak van deze transitie en bieden we een uitgebreide collectie elektrische radiatoren om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Verschillende soorten radiatoren

Horizontale Elektrische Radiatoren

Onze horizontale elektrische radiatoren zijn niet alleen functioneel maar voegen ook een esthetisch element toe aan jouw ruimte. Met strakke lijnen en efficiënte warmteafgifte zorgen ze voor een comfortabele omgeving in elke kamer.

Verticale Elektrische Radiatoren

Voor wie ruimte wil besparen zonder in te leveren op stijl, bieden onze verticale elektrische radiatoren een elegante oplossing. Ze passen naadloos in beperkte ruimtes en verwarmen jouw omgeving effectief. De radiatoren zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Waaronder zwarte en witte radiatoren de meest gangbare kleuren zijn.

Stick radiatoren

Stick radiatoren zijn eigentijdse en ruimtebesparende verwarmingsoplossingen. Met een slank ontwerp passen ze naadloos in moderne interieurs. Deze elektrische radiatoren bieden niet alleen efficiënte warmte, maar dienen ook als stijlvolle elementen in jouw badkamer of leefruimte.

Copyright © 2022-heden XLSanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.