check Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Staande cosmetica spiegel

Ontdek onze staande cosmetica spiegels bij XL Sanitair! Met handige functies om je te helpen bij het aanbrengen van make-up en het verzorgen van je huid, zijn onze spiegels een perfecte aanvulling op je badkamer of slaapkamer. We hebben verschillende maten en designs om ervoor te zorgen dat je een spiegel vindt die past bij jouw stijl en behoeften. Onze staande cosmetica spiegels hebben een stevige voet voor extra stabiliteit. Je kunt veilig online bij ons bestellen en we bieden snelle levering en uitstekende service. Onze staande cosmetica spiegels worden geleverd met garanties, zodat je met een gerust hart kunt winkelen. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie nodig hebt over onze producten. Onze klantenservice verteld je graag meer over de verschillende spiegels.

gratis verzending bannergratis verzending banner
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bij XL Sanitair bieden we staande cosmetica spiegels aan die een uitstekende aanvulling zijn op jouw badkamer of slaapkamer. Onze staande cosmetica spiegels zijn voorzien van verschillende handige functies om je te helpen bij het aanbrengen van make-up en het verzorgen van je huid.

Onze staande cosmetica spiegels hebben een stevige voet voor extra stabiliteit. We bieden verschillende maten en designs om ervoor te zorgen dat je een spiegel vindt die past bij jouw persoonlijke voorkeuren en interieur.

Bij XL Sanitair kun je veilig online bestellen en we bieden snelle levering en uitstekende service om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Al onze staande cosmetica spiegels worden geleverd met garanties om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze staande cosmetica spiegels.

Wat is een staande cosmetica spiegel?
Wat is een staande cosmetica spiegel?

Een staande cosmetica spiegel is een type spiegel dat op een voet staat en ontworpen is om het aanbrengen van make-up en het verzorgen van de huid gemakkelijker te maken. 

Welke vergroting hebben jullie staande cosmetica spiegels?
Welke vergroting hebben jullie staande cosmetica spiegels?

Onze staande cosmetica spiegels hebben vergrotingen van 3x tot 10x, afhankelijk van het model.

Zijn jullie staande cosmetica spiegels draaibaar?
Zijn jullie staande cosmetica spiegels draaibaar?

Ja, de meeste staande cosmetica spiegels zijn draaibaar, zodat je de spiegel gemakkelijk kunt aanpassen aan de gewenste hoek en positie.

Welke designs hebben jullie staande cosmetica spiegels?
Welke designs hebben jullie staande cosmetica spiegels?

We hebben verschillende designs van staande cosmetica spiegels, van klassiek tot modern en strak. Onze spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat je een spiegel kunt vinden die past bij jouw stijl en behoeften.

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.