check  Gratis verzending binnen Nederland

check Snelle levering uit voorraad

check14 dagen bedenktijd

Toiletverhoger

Toiletverhogers zijn hulpmiddelen die het toilet verhogen, waardoor het gemakkelijker wordt om te gaan zitten en op te staan. Deze hulpmiddelen zijn ontworpen voor mensen met beperkte mobiliteit, zoals ouderen en mensen met een handicap. Een toiletverhoger kan worden geïnstalleerd op de meeste standaard toiletten en is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en materialen, zoals kunststof en metaal. Bij XLsanitair vindt u een breed assortiment aan toiletverhogers om aan de specifieke behoeften van uw badkamer en uw persoonlijke behoeften te voldoen. Een toiletverhoger kan de levenskwaliteit aanzienlijk verbeteren door comfort, veiligheid en onafhankelijkheid te bieden aan mensen met beperkte mobiliteit. Bovendien is het een betaalbare oplossing in vergelijking met het vervangen van het toilet. Ontdek ons assortiment toiletverhogers en vind de juiste oplossing voor uw badkamer. Vragen? Onze klantenservice verteld je graag meer over toiletverhogers en andere hulpmiddelen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een toiletverhoger is een handig hulpmiddel dat kan helpen om de badkamer toegankelijker te maken voor mensen met een beperkte mobiliteit. Het is een verhoging die bovenop het bestaande toilet geplaatst kan worden, waardoor de zitting hoger komt te liggen. Dit kan het makkelijker maken om op te staan en te gaan zitten voor mensen met bijvoorbeeld heup- of knieproblemen, artritis of rugklachten.

Toiletverhogers zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en materialen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw situatie past. Sommige verhogers zijn gemaakt van plastic, terwijl andere van metaal zijn gemaakt voor extra stabiliteit en duurzaamheid. Daarnaast zijn er ook toiletverhogers die voorzien zijn van armleuningen voor extra ondersteuning en veiligheid.

Bij XLsanitair hebben we een ruim assortiment toiletverhogers van verschillende merken en prijsklassen. Onze verhogers zijn gemakkelijk te installeren en passen op de meeste standaard toiletten. Bovendien zijn onze producten van hoogwaardige kwaliteit en voldoen ze aan de Europese veiligheidsnormen.

Het is belangrijk om te weten dat een toiletverhoger niet alleen het comfort en de veiligheid van de gebruiker verbetert, maar ook van de zorgverlener. Het kan de zorgverlener bijvoorbeeld veel rugklachten besparen doordat het makkelijker wordt om de persoon te helpen opstaan en gaan zitten.

Bij XLsanitair begrijpen we dat het kiezen van de juiste toiletverhoger een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment, maar ook deskundig advies om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie. Bovendien staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij eventuele problemen. Met onze toiletverhogers kunt u genieten van meer comfort en onafhankelijkheid in uw badkamer.

Wat is een toiletverhoger?
Wat is een toiletverhoger?

Een toiletverhoger is een hulpmiddel dat op een bestaand toilet wordt geplaatst om de zithoogte te verhogen. Dit kan handig zijn voor mensen met beperkte mobiliteit of voor mensen die zich moeilijk kunnen bukken.

Welke soorten toiletverhogers zijn er?
Welke soorten toiletverhogers zijn er?

Er zijn verschillende soorten toiletverhogers verkrijgbaar, waaronder verhogers met armsteunen, met deksel, zonder deksel, met uitsparingen en meer.

Hoe hoog kan een toiletverhoger zijn?
Hoe hoog kan een toiletverhoger zijn?

De hoogte van een toiletverhoger kan variëren van enkele centimeters tot wel 15-20 centimeter, afhankelijk van het model.

Kan ik een toiletverhoger zelf installeren?
Kan ik een toiletverhoger zelf installeren?

Ja, een toiletverhoger kan meestal eenvoudig zelf worden geïnstalleerd. Het is wel belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en ervoor te zorgen dat de verhoger stevig op het toilet is bevestigd.

Is een toiletverhoger geschikt voor alle toiletten?
Is een toiletverhoger geschikt voor alle toiletten?

In principe is een toiletverhoger geschikt voor alle standaard toiletten. Het is echter wel belangrijk om vooraf te controleren of de toiletverhoger past op het toilet en of het gewicht wordt ondersteund.

Kan een toiletverhoger worden verwijderd als deze niet meer nodig is?
Kan een toiletverhoger worden verwijderd als deze niet meer nodig is?

Ja, een toiletverhoger kan meestal eenvoudig worden verwijderd als deze niet meer nodig is. Dit kan handig zijn als het toilet weer door andere mensen wordt gebruikt.

Zijn toiletverhogers comfortabel om op te zitten?
Zijn toiletverhogers comfortabel om op te zitten?

De meeste toiletverhogers zijn ontworpen voor comfort en zijn voorzien van zachte kussens en ergonomische vormen. Het is wel belangrijk om de juiste hoogte te kiezen voor maximaal comfort.

Zijn toiletverhogers hygiënisch?
Zijn toiletverhogers hygiënisch?

Ja, de meeste toiletverhogers zijn voorzien van een glad en gemakkelijk te reinigen oppervlak, waardoor ze hygiënisch zijn in gebruik.

Copyright © 2022-heden XLSanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.