check Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Mindervalide sanitair

Bij XLsanitair begrijpen we dat het voor mindervalide personen belangrijk is om veilig en comfortabel gebruik te kunnen maken van de badkamer en het toilet. Daarom bieden wij een breed assortiment aan hulpmiddelen voor mindervaliden, speciaal ontworpen om de zelfstandigheid en veiligheid in de badkamer en het toilet te vergroten. Ons assortiment omvat onder andere toiletbeugels, douchezitjes, wandbeugels en douchestoelen. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen. Onze hulpmiddelen zijn gemakkelijk te installeren en zorgen voor meer veiligheid en comfort in de badkamer en het toilet. Blader door onze selectie en vind de hulpmiddelen die passen bij uw persoonlijke behoeften. Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.

gratis verzending bannergratis verzending banner
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 88

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bij XLsanitair hebben we een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen voor mindervaliden om de badkamer en het toilet veiliger en comfortabeler te maken. Het is belangrijk dat mindervalide personen op een veilige en comfortabele manier gebruik kunnen maken van de badkamer en het toilet, zonder afhankelijk te zijn van hulp van anderen.

Onze hulpmiddelen zijn speciaal ontworpen om de zelfstandigheid te vergroten en de veiligheid te waarborgen. Hierbij kunt u denken aan toiletbeugels, douchezitjes, wandbeugels en douchestoelen. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen, zodat u verzekerd bent van langdurig gebruik.

Onze toiletbeugels bieden extra ondersteuning en stabiliteit bij het opstaan en gaan zitten op het toilet. De douchezitjes en douchestoelen zorgen voor een comfortabele en veilige plek om te zitten tijdens het douchen. Wandbeugels bieden extra ondersteuning bij het in en uit de douche of bad stappen. Al onze hulpmiddelen zijn eenvoudig te installeren en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Ons assortiment aan hulpmiddelen voor mindervaliden biedt een uitkomst voor zowel ouderen als mensen met een lichamelijke beperking. Bij ons vindt u de hulpmiddelen die passen bij uw persoonlijke situatie en behoeften. Ons deskundig team staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.

Welke hulpmiddelen zijn geschikt voor mindervaliden in de badkamer en toilet?
Welke hulpmiddelen zijn geschikt voor mindervaliden in de badkamer en toilet?

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen zoals toiletbeugels, douchezitjes, wandbeugels en douchestoelen. Deze zijn speciaal ontworpen om de veiligheid en zelfstandigheid van mindervaliden te vergroten.

Zijn de hulpmiddelen eenvoudig te installeren?
Zijn de hulpmiddelen eenvoudig te installeren?

Ja, al onze hulpmiddelen zijn eenvoudig te installeren en worden geleverd met duidelijke instructies. In sommige gevallen is het echter aan te raden om een professional in te schakelen voor de installatie.

Zijn de hulpmiddelen geschikt voor alle badkamers en toiletten?
Zijn de hulpmiddelen geschikt voor alle badkamers en toiletten?

Onze hulpmiddelen zijn geschikt voor de meeste badkamers en toiletten. Wij raden echter wel aan om de beschikbare ruimte goed te meten en te kijken of het gekozen hulpmiddel past bij uw persoonlijke situatie en behoeften.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik de juiste hulpmiddelen kies?
Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik de juiste hulpmiddelen kies?

Ons deskundig team staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste hulpmiddelen die passen bij uw persoonlijke situatie en behoeften. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie en advies.

Zit er garantie op de hulpmiddelen?
Zit er garantie op de hulpmiddelen?

Ja, we bieden garantie op al onze hulpmiddelen. De garantieperiode varieert per product en wordt vermeld op onze website. Mocht u problemen hebben met een van onze hulpmiddelen, neem dan contact op met onze klantenservice voor verdere ondersteuning.

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.