check Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Inbouw douche

Ontdek onze stijlvolle collectie inbouw douches bij XL Sanitair! Wij bieden verschillende designs en afmetingen, zoals regen- en watervaldouches, met diverse functies zoals thermostatische kranen en waterbesparende technologie. Ook bieden wij accessoires zoals douchedeuren en douchewanden voor een complete look. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden en installeren van uw perfecte inbouw douche. Ontdek ons assortiment en creëer een rustige en comfortabele badkamer. Vragen? Stel ze aan onze klantenservice in de chat!

gratis verzending bannergratis verzending banner
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Onze inbouw douches zijn perfect voor wie op zoek is naar een moderne, minimalistische uitstraling in de badkamer. Met hun strakke design en naadloze integratie in de muur, bieden ze een luxe uitstraling en besparen ze ruimte in uw badkamer.

Onze collectie inbouw douches omvat verschillende designs en afmetingen, van regendouches tot watervaldouches en meer. Bovendien bieden we ook verschillende functies, zoals thermostatische kranen en waterbesparende technologie, om uw douche-ervaring nog aangenamer te maken.

Bij XL Sanitair staan we bekend om onze hoogwaardige materialen en A-merken. Onze inbouw douches zijn dan ook gemaakt van duurzame materialen en bieden een lange levensduur. Bovendien hebben we ook accessoires, zoals douchedeuren en douchewanden, om uw inbouw douche compleet te maken.

Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte inbouw douche voor uw badkamer.

Wat is een inbouw douche en hoe werkt het?
Wat is een inbouw douche en hoe werkt het?

Een inbouw douche is een type douche dat in de muur is geïnstalleerd. De douche is volledig ingebouwd in de muur, waardoor het een naadloze uitstraling biedt. Inbouw douches werken meestal met een thermostaatkraan die de temperatuur en de waterdruk regelt.

Wat is het verschil tussen een thermostaatkraan en een mengkraan?
Wat is het verschil tussen een thermostaatkraan en een mengkraan?

Een thermostaatkraan regelt de watertemperatuur op een nauwkeurige manier en zorgt voor een constante temperatuur tijdens het douchen. Een mengkraan daarentegen regelt de temperatuur door middel van de verhouding tussen warm en koud water. Een thermostaatkraan biedt daarom meer comfort en veiligheid dan een mengkraan.

Hoe kan ik mijn douchekop vervangen?
Hoe kan ik mijn douchekop vervangen?

Het vervangen van een douchekop is eenvoudig en kan in enkele stappen worden gedaan. Draai eerst de oude douchekop los en verwijder deze. Draai vervolgens de nieuwe douchekop vast en zorg ervoor dat deze goed vast zit. Bij XL Sanitair bieden wij een breed scala aan douchekoppen die geschikt zijn voor verschillende soorten douches.

Wat zijn de voordelen van een regendouche?
Wat zijn de voordelen van een regendouche?

Een regendouche biedt een zachte en ontspannende douche-ervaring. De grote douchekop zorgt voor een brede en gelijkmatige waterstraal die lijkt op een regenbui. Een regendouche kan ook helpen bij het verminderen van stress en spanning en kan zorgen voor een verfrissend en verkwikkend gevoel.

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.