check Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Douchewand

Ontdek ons ruime assortiment douchewanden bij XLsanitair en creëer een luxe uitstraling in je badkamer. Bestel snel en profiteer van scherpe prijzen en snelle levering. Kies uit verschillende maten, stijlen en materialen, zoals glazen douchewanden voor een moderne uitstraling en zwart metalen douchewanden met glas voor een industriële look. Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Heb je vragen over douchewanden? Neem contact met ons op!

gratis verzending bannergratis verzending banner
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bij XLsanitair vind je een breed assortiment douchewanden om je badkamer een luxe uitstraling te geven en meer privacy te bieden tijdens het douchen. Onze douchewanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en materialen, zodat je altijd de perfecte match voor jouw badkamer kunt vinden.

Kies bijvoorbeeld voor een moderne uitstraling met een glazen douchewand of ga voor een industriële look met een zwart metalen douchewand met glas. Ons ruime aanbod biedt talloze mogelijkheden om de badkamer van je dromen te creëren.

Bestel jouw douchewand bij XLsanitair en profiteer van scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende klantenservice. Laat onze experts je helpen bij het kiezen van de juiste douchewand en neem contact op met onze klantenservice voor al je vragen.

Wat zijn de voordelen van een douchewand?
Wat zijn de voordelen van een douchewand?

Een douchewand biedt meer privacy tijdens het douchen en voorkomt dat water buiten de doucheruimte spat. Bovendien geeft een douchewand een luxe uitstraling aan de badkamer.

Hoe kies ik de juiste maat douchewand?
Hoe kies ik de juiste maat douchewand?

Meet de breedte en hoogte van de doucheruimte op voordat je een douchewand kiest. Houd ook rekening met de dikte van de wand en eventuele profielen.

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.