check Gratis verzending vanaf €150

check Snelle levering uit voorraad

check 30 dagen bedenktijd

Aansluitslang

Bij XL sanitair vindt u een ruim assortiment aansluitslangen voor uw wastafelkraan. Aansluitslangen zijn onmisbaar bij het installeren van uw kraan en zorgen voor een veilige en waterdichte verbinding tussen de kraan en de waterleiding. Bij ons kunt u terecht voor aansluitslangen van verschillende lengtes, materialen en aansluitingen, zodat u altijd de juiste aansluiting vindt voor uw wastafelkraan. Onze aansluitslangen zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Heeft u vragen over onze aansluitslangen of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste aansluitslang voor uw wastafelkraan? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

gratis verzending bannergratis verzending banner
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bent u op zoek naar aansluitslangen voor uw sanitair? Bij Xl sanitair hebben we een ruim assortiment aansluitslangen van hoge kwaliteit voor verschillende toepassingen. Onze aansluitslangen zijn geschikt voor onder andere wastafels, douches, baden en toiletten.

Met onze aansluitslangen bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare verbinding tussen uw sanitair en de waterleiding. Onze aansluitslangen zijn gemaakt van duurzame materialen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren en onderhouden.

Bij Xl sanitair vindt u aansluitslangen in verschillende lengtes, materialen en aansluitingen. Zo kunt u altijd de juiste aansluitslang vinden voor uw specifieke situatie. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze aansluitslangen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze experts staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wat is een aansluitslang?
Wat is een aansluitslang?

Een aansluitslang is een flexibele slang die wordt gebruikt om bijvoorbeeld een wastafelkraan, douchekop of toilet aan te sluiten op de waterleiding.

Waarvoor worden aansluitslangen gebruikt?
Waarvoor worden aansluitslangen gebruikt?

Aansluitslangen worden gebruikt om sanitair op een eenvoudige manier aan te sluiten op de waterleiding. Door de flexibiliteit van de slang kunnen kleine afwijkingen in de aansluitingen eenvoudig worden opgevangen.

Hoe lang moet een aansluitslang zijn?
Hoe lang moet een aansluitslang zijn?

De lengte van een aansluitslang is afhankelijk van de afstand tussen het sanitair en de waterleiding. Bij de meeste standaard aansluitslangen varieert de lengte van 30 cm tot 100 cm. Het is aan te raden om voor de zekerheid de afstand op te meten voordat u een aansluitslang bestelt.

Kan ik zelf een aansluitslang installeren?
Kan ik zelf een aansluitslang installeren?

Ja, het installeren van een aansluitslang is relatief eenvoudig en kan door de meeste mensen zelf worden gedaan. Zorg er wel voor dat u de juiste aansluitingen gebruikt en dat de slang niet te strak wordt aangedraaid om beschadiging te voorkomen.

Kan ik een oude aansluitslang hergebruiken?
Kan ik een oude aansluitslang hergebruiken?

Het wordt afgeraden om een oude aansluitslang te hergebruiken, omdat deze mogelijk beschadigd kan zijn. Het is beter om een nieuwe aansluitslang te gebruiken om lekkages en andere problemen te voorkomen.

Hoe vaak moet ik mijn aansluitslangen vervangen?
Hoe vaak moet ik mijn aansluitslangen vervangen?

Aansluitslangen worden over het algemeen niet vaak vervangen, tenzij er sprake is van lekkages of andere problemen. Het is aan te raden om de aansluitslangen regelmatig te controleren en bij twijfel te vervangen om problemen te voorkomen.

Copyright © 2022-heden XLsanitair. Alle rechten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.